New Era Keps

New Era – LA Dodgers – Svart 59Fifty Fitted keps

499kr
Välj storlek
Storlek: 7 (55,8 cm)
Storlek: 7 1/8 (56,8 cm)
Storlek: 7 1/4 (57,7 cm)
Storlek: 7 3/8 (58,7 cm)
Storlek: 7 1/2 (59,6 cm)
Storlek: 7 5/8 (60,6 cm)
Storlek: 7 3/4 (61,5 cm)
Storlek: 7 7/8 (62,6 cm)
Storlek: 8 (63,5 cm)
- +
Leveranstid 1–2 vardagar
Fri frakt över 499 kr
14 dagars öppet köp
Beskrivning

Beskrivning

New Era – LA Dodgers – Svart 59Fifty Fitted keps

Upplev den ultimata kombinationen av sportighet och stil med New Era – LA Dodgers – Svart 59Fifty Fitted keps. Denna keps är en hyllning till Los Angeles Dodgers, en av de mest ikoniska baseballlagen, och är designad för att ge en oslagbar passform och komfort. Tillverkad av New Era, en ledande tillverkare av sportrelaterade huvudbonader, står denna keps för kvalitet och hållbarhet.

En ikon inom sport och mode

  • Autentisk design: Med LA Dodgers officiella laglogo broderad på framsidan, representerar denna keps laganda och tillhörighet.
  • Svart 59Fifty Fitted: Den svarta färgen ger en stilren look som passar till allt, medan 59Fifty-modellen erbjuder en skräddarsydd och bekväm passform.

Premiummaterial och komfort

  • Högkvalitativt material: Tillverkad av 100% polyester, garanterar denna keps hållbarhet och en behaglig känsla vid användning.
  • Fitted design: Den skräddarsydda designen säkerställer att kepsen sitter perfekt på huvudet, vilket gör den idealisk för daglig användning.

Mer än bara en keps

  • Modeuttryck: Denna keps är inte bara för Dodgers-fans. Dess eleganta och mångsidiga design gör den till en favorit bland modeentusiaster.
  • En del av din identitet: Bär den med stolthet och låt denna keps bli en del av din personliga stil.

Skapa din unika stil

  • Tidlös accessoar: En svart 59Fifty Fitted keps från New Era är en klassisk tillägg till din garderob som aldrig går ur tiden.
  • Mångsidighet: Perfekt för sportevenemang, fritidsaktiviteter eller som en trendig detalj till din vardagslook.

Med New Era – LA Dodgers – Svart 59Fifty Fitted keps får du en högkvalitativ accessoar som kombinerar tradition med modern design. Oavsett om du är på väg till matchen, utför ärenden eller bara vill lägga till en sportig touch till din outfit, är denna keps det perfekta valet. Se hela vårt utbud av LA Dodgers kepsar.

 

Se mer från New Era Keps