New Era Keps

New Era – Team Side Patch LA Dodgers – Svart 59Fifty Fitted keps

599kr
Välj storlek
Storlek: 7 (55,8 cm)
Storlek: 7 1/8 (56,8 cm)
Storlek: 7 1/4 (57,7 cm)
Storlek: 7 3/8 (58,7 cm)
Storlek: 7 1/2 (59,6 cm)
Storlek: 7 5/8 (60,6 cm)
Storlek: 7 3/4 (61,5 cm)
Storlek: 7 7/8 (62,6 cm)
Storlek: 8 (63,5 cm)
- +
Leveranstid 1–2 vardagar
Fri frakt över 499 kr
14 dagars öppet köp
Beskrivning

Beskrivning

New Era – Team Side Patch LA Dodgers – Svart 59Fifty Fitted Keps

Framhäv din lojalitet och stil med New EraTeam Side Patch LA Dodgers keps – Svart 59Fifty Fitted Keps, en exklusiv design som firar ett av de mest ikoniska baseballagen i MLB. Denna premiumkeps kombinerar New Eras banbrytande design med LA Dodgers stolta arv, vilket resulterar i en accessoar som är lika stilsäker som den är fylld av laganda. Upptäck det senaste sortimentet av 59Fifty kepsar online för optimal komfort och stil.

En hyllning till LA Dodgers

  • Exklusiv: Prydd med en unik LA Dodgers side patch, utstrålar denna keps en känsla av stolthet och historia.
  • Svart 59Fifty Fitted Design: Den svarta färgsättningen erbjuder en sofistikerad och mångsidig look, medan 59Fifty-modellens skräddarsydda passform garanterar optimal komfort och stil.

Premiumkvalitet och komfort

  • Högkvalitativa material: Tillverkad av material av högsta kvalitet, säkerställer denna keps långvarig hållbarhet och maximal komfort under användning.
  • Fitted konstruktion: Den fitted designen anpassar sig perfekt till ditt huvud, vilket eliminerar behovet av justeringar och skapar en sömlös look.

Ikonisk stil och funktionalitet

  • Strukturerad silhuett: En strukturerad framdel håller kepsen i form, medan den platta skärmen erbjuder ett modernt uttryck och solskydd.
  • Andningsbarhet: Tillverkad med tanke på komfort, har denna keps inbyggda svettband och ventilationshål som håller dig sval och torr.

För de sanna Dodgers-fansen

  • Ultimat fan accessoar: Oavsett om du är på stadion, ute på stan eller bara vill visa din support varje dag, är denna keps den ultimata symbolen för din Dodgers-stolthet.
  • Mångsidig och stilren: Den svarta färgen och den subtila designen gör den lätt att kombinera med olika outfits, vilket gör denna keps till en mångsidig del av din garderob.

New Era – Team Side Patch LA Dodgers – Svart 59Fifty Fitted Keps är inte bara en keps, det är en del av en livsstil. För fans av Dodgers erbjuder den en unik möjlighet att bära sitt hjärta och sin själ på huvudet. Låt denna keps bli en ständig påminnelse om ditt lag och de oförglömliga ögonblick ni delat. Se hela vårt utbud av coola fitted caps och andra produkter på MyHat.se

 

Se mer från New Era Keps