Frågor om Myhat AB?

 

Vad är MyHat?

 

 

MyHat AB är ett bolag som startade 2016 med att sälja det du har på huvudet i en Online-butik. Vi jobbar med att sälja kepsar, mössor och hattar i alla olika modeller, varianter och färger.  Vårt sortiment utökas ständigt med UTVALDA produkter, leverantörer och märken. Vi låter inget gå till slumpen!

 

Vilka är vi?

 

Vi som driver Online butiken MyHat.se är 2 helt olika personer men med samma mål! Vi kompletterar varandra på så sätt att en av oss är yngre och den andra lite äldre. Då kan vi hålla bra koll på vad alla vill ha från små barn till äldre personer! Vi gör det för att vi brinner för service och lyckan av få nöjda kunder!

 

Var är vi på väg?

 

Vi är inte här för att bli de största! Vi är här för att möta det du vill ha oavsett om du är tjej eller kille, pojke eller flicka, dam eller herre. Du skall kunna hitta det du är ute efter.

Vi ska ha kvalité och personlighet i allt vi gör och inte göra DIG missnöjd!

 

Varför ska du handla av oss?

 

SERVCIE, KVALITE, SNABB LEVERANS och SÄKERTHET är orden vi jobbar efter!

Servicen vi jobbar för att hålla mot DIG är av högsta kvalité! Vi vill ge dig en personlig känsla när du handlar hos oss eller när du behöver råd.

Vi jobbar bara med kvalitéts produkter. Vi väljer själva vad vi säljer och alla produkter genomgår kontroller innan dem kommer ut till DIG!

Vi jobbar med PostNord som leverantör av våra paket. Vi håller genom dem en leverans på 1-3 dagar. Dina varor paketeras och skickas alltid samma dag om beställningen kommer in innan 17.00 måndag-fredag.

Vi använder oss av Klarna Checkout för att få en så smidig och säker lösning när det kommer till hanteringen av DINA pengar.

Vi hoppas verkligen att detta har gett dig en bra bild av oss och att
 du litar på oss med ditt nästa köp av keps, mössa eller hatt! = )

 

MyHat AB
Mölletorps Gård
371 92 Karlskrona

Facebook: MyHat
Tel: 0455 - 38 31 00 
E-post: info@myhat.se
Org. nr: 559083-0666


 

MyHat AB

Drift & produktion:  Wikinggruppen