Alla 5 panels kepsar

5 panels keps är den modernaste kepsen med det sättet den är sydd på. När man pratar om 5 panels kepsar så är överdelen endast sydd med 5 olika paneler och med en stor panel på framtill. Vi säljer 5 panels kepsar från många kända varumärken så som Appertiff, Hype och Dedicated. De har vanligtvis ett justerbart spänne i tyg baktill. Köp din nästa 5 panels keps hos oss på Myhat.se. 

5 panels kepsar är exotiska

En 5 panels keps är en exotisk keps som känns väldigt modern. Många som använder dessa är personer som tycker om mode. Många designer är med mycket färg och sticker gärna ut.  Det som även kan vara värt att nämna är att nästan alla har en helt mjuk överdel och ett spänne bak till.

Hos oss på Myhat hittar du några av dem snyggaste 5 panels kepsarna ute på marknaden. Vi letar endast efter äkta och kvalitets rika märken. Våran stora fördel är att vi är över hela världen och letar efter bara det bästa. Vi håller även en mycket hög service och kvalitetskänsla igenom hela företaget, vilket har gjort att vi ändan sen börjar han lagerhållet våra produkter i ett eget lager för snabbare leverans.

 

Drift & produktion:  Wikinggruppen