fbpx

NHL kepsar

Letar du efter en NHL keps? Då har du hamnat helt rätt.

På Myhat.se hittar du ett stort utbud av NHL kepsar. Som du kan se här nedanför har vi  många olika lag representerade, och flera olika modeller. Våra kepsar finns i flera olika utföranden, såsom snapback, fitted och strapback. Vi har också NHL mössor.

Våra kepsar är licensierade av NHL, och är därmed äkta hockey kepsar av högsta möjliga kvalitet.

Mer om NHL

NHL är världens bästa hockeyliga, och till skillnad mot i svensk hockey så spelar man på små rinkar, vilket skapar fartfyllda och oberäkneliga matcher. NHL är den högsta ligan i det amerikanska hockeysystemet och är utan tvekan världens bästa. Det mest framgångsrika laget genom alla tider är Montreal Canadiens som sammanlagt har vunnit Stanley Cup 24 gånger.

Många svenskar har spelat i NHL genom åren, och det är en stor faktor till ligans stora popularitet här hemma i Sverige. De lag vi säljer flest kepsar av är New York Rangers, där Henrik Lundqvist länge vaktade målet. Han spelade i Rangers i 15 år,  och det har satt tydliga spår när det gäller laget popularitet här hemma.

Andra populära NHL kepsar med stark svensk-koppling är Toronto Maple Leafs, där Både Mats Sundin och Börje Salming spelat, och Detroit Red Wings, där Niklas lidström länge var kapten.

Det är svårt att jämföra olika epoker inom sport, men det är ganska allmänt accepterat att Wayne Gretzky är den bästa hockeyspelaren i NHL genom tiderna. Han är den enda spelaren som fått sitt tröjnummer, 99, pensionerat av alla NHL:s lag. Det är verkligen ett erkännade som heter duga. Han spelade i Edmonton Oilers och i LA Kings, två andra populära val av NHL keps.

Köp din NHL keps online hos oss

Kolla gärna igenom vårt utbud av NHL mössor och kepsar.  Här kan du garanterat hitta både det lag du håller på och en modell som du gillar, oavsett om du gillar mössor, snapback modeller, eller strapback.  Hör gärna av dig till vår kundtjänst om du har frågor, vi svarar så fort vi kan. Här får du alltid snabba leveranstider och om det skulle vara så att någon NHL keps du letar efter saknas i vårt sortiment,  så är det bara att höra av dig till oss så plockar vi hem den åt dig. Köp din NHL keps på Myhat.se redan idag!

Läs mer

Denna sida använder cookies för funktionalitet samt persondata för att att ge dig relevanta annonser genom blandannat adwords. Genom att gå vidare accepterar du vår integritetspolicy.