fbpx

Flexfit keps – elastisk och heltäckande

Flexfit kepsen är en av de absolut vanligaste och mest populära kepsmodellerna och den härstammar från den traditionella baseballkepsen.

Det som tydligt särskiljer dessa kepsar från andra modeller är att denna kepsvariant är hel runt om. De flexar i storlek med hjälp av ett elastiskt material i kepsen som gör att den sitter otroligt skönt på huvudet. Så är du osäker på vad du vill ha för typ av keps så kan vi starkt rekommendera dig att börja med att köpa en Flexfit keps.

Vanligt idag är att man köper både två och tre kepsar på samma gång för att kunna variera i stilar och färgval till olika outfits. Den bästsäljande varianten av Flexfit kepsen är den enfärgade modellen som är ypperlig att ha flera färger av i garderoben. Idag finns det många som tillverkar heltäckande kepsmodeller i flexande material men Yupoongs Flexfit keps är originalet.

En snygg keps är en viktig del av din personliga klädstil och det är kul att kunna välja en keps efter sammanhang, humör och känsla. Hos Myhat hittar du ett stort utbud av många olika kepsar, däribland dessa Flexfit kepsar – söker du kepsar för alla olika tillfällen kommer du definitivt att hitta den hos Myhat. Du kan enkelt söka efter den keps du vill ha genom att använda vår filterfunktion som gör det väldigt enkelt att hitta den modell du söker – du kan vara säker på att hitta din favoritfärg.

Vad är en Flexfit keps?

Det är vanligt att tänka att kepsar alltid är justerbara med hjälp av ett spänne eller band baktill på kepsen – så kallade strapback och snapback kepsar. Men så finns det ytterligare en modell som har blivit väldigt populär tack vare sin sköna ”flexande” passform – nämligen Flexfit kepsen. Denna keps är alltså hel runt om och har ingen öppning baktill. Kepsen sitter perfekt på huvudet genom sitt elastiska flexande material vilket gör kepsen till en skön accessoar att bära hela dagen. Skärmen på en Flexfit keps är böjd. Det är inte ovanligt att kepsälskare har både två och tre Flexfit-kepsar i sin garderob för att ha möjligheten att välja rätt färg till rätt outfit för dagen.

Vi har många olika flexfits hos oss på Myhat så det är bara att välja och vraka i vårt stora sortiment – kepsarna finns i lager och tillgängliga för snabb leverans. Beställ senast 15.00 på vardagar så skickar vi din beställning redan samma dag. Har du frågor kring din beställning eller vårt utbud är du välkommen att kontakta oss på Myhat med din fråga.

Läs mer

Denna sida använder cookies för funktionalitet samt persondata för att att ge dig relevanta annonser genom blandannat adwords. Genom att gå vidare accepterar du vår integritetspolicy.