Appertiff Kepsar & Mössor

 


Letar du efter Appertiff kepsar, mössor eller hattar? Vi har säker det du letar efter! Vi har endan sedan starten sålt produkter från Appertiff då dom är en ikon inom mössvärden i Sverige. På senare år har även dom kommit med oerhört populära kepsar och solhattar. Idag är Appertiff ett av dom större klädes markerna i Sverige inom sin scen och säljer allt från mössor till skidglasögon.

I vårat sortiment

hittar du deras kepsar, mössor och hattar, vi har valt att inte ta in för många olika kategorier för att kunna hålla det så uppdatera som möjligt. Vi försöker alltid ha det hetaste i lager från varje kollektion. Vi ser gärna att du väljer oss när du vill köpa Appertiff kepsar. Under 2006 startades Appertiff i Tännedalen med grundtanken att skapa ett klädesmärke med en känsla och personlighet runt vintersport. Idag är det ett känt märke över hela Sverige men framförallt i snowboard och skate scenen. Appertiff gör alla möjliga produkter och vi har valt att ta in dem bästa kepsarna och mössorna för du i hela Sverige ska få en större möjlighet att bära dom. Märket har en mycket hög kvalitet och en bra skönhetskänsla. Deras märke förknippas oftast med deras namn eller en sjöman som röker pipa. Dom gör ofta sina produkter i färgglada färger och med en alldeles egen stil som är lätt att känna igen. Deras kepsar för exempel kommer i många olika modeller med olika mönster och färger.

Appertiff är ett svenskt klädesmärke som verkar inom i störta del inom skid-, skate- och street segmentet. Dom är idag ett hett val för alla som är inom någon av dom tre. Idag gör dom allt från tunna tröjor till snygga kepsar. Är du ute efter en Appertiff keps så har du kommit helt rätt. Vi på MyHat säljer mer än gärna den rätta produkten till dig. 

Drift & produktion:  Wikinggruppen