fbpx

Köp din keps hos Myhat.se!

Vi är ett givet val om du letar efter en snygg keps av av hög kvalitet.

Vi är auktoriserade återförsäljare av många olika märken, och här hittar du exempelvis kepsar från New Era, Goorin Bros, Mitchell & Ness, m.m.

Här finns kepsar från över 30 olika varumärken, och massor av olika modeller. Hos oss kan du vara säker på att hitta någonting du gillar, och det till ett bra pris. Om det är en snygg och billig herr keps du är ute efter är du definitivt på rätt plats.

En keps funkar i alla olika sammanhang

En keps är numera en modeattiralj som funkar till många olika klädstilar, och i många olika sammanhang. Du kan ha en basebollkeps på dig i löparspåret, en Flat Cap på shoppingrundan en truckerkeps på klubben och en skepparmössa till din höstkappa, bara för att nämna några exempel. Den relativt enkla designen till trots är en keps extremt mångsidig och kan användas i många flera sammanhang, av personer i alla olika åldrar.

Inte minst när solen skiner är det bra att ha en riktigt bra keps. Med en herr keps från Myhat.se kan du vara säker på att solljuset inte bländar dig, ens under sommarens varmaste dagar.

En av kepsens stora fördelar är dock att den passar alla väder, och den ger skydd mot både regn, sol och vind.

Kombinationen av funktionalitet, stil och ett naturligt skydd mot naturens element gör att kepsen bör vara en självklar del av din garderob.

Kepsar kan med fördel bäras av både män och kvinnor, fördelen med  just en herr keps är att män ofta inte har så många andra attiraljer att spetsa sin outfit med, eftersom män inte lika ofta bär exempelvis väskor. En uppsättning snygga herr kepsar till din garderob ger dig därför större valmöjligheter om du vill skapa en personlig stil.

Vi har ett stort utbud av kepsar

Om ni kikar runt på vår hemsida hittar ni många olika kepsar och mössor.

Här hittar ni exempelvis snapback kepsar, som är ett bra val om du har svårt att rätt storlek på kepsen. Eftersom dessa har ett justerbart spänne baktill så kan du justera till storleken själv och kan därför inte välja fel modell. De har också en väldigt tidlös design, och är omåttligt populära.

Fitted herr kepsar har däremot ingen sådan reglering men har perfekt passform om du beställer rätt storlek. Den är dock sydd efter specifika mått. Hos Myhat.se hittar du många olika fitted kepsar från de stora ligorna, inte minst den populära Yankees-kepsen. För att det ska vara lättare att hitta rätt storlek har vi också lagt till centimeter till alla kepsar, inte bara de amerikanska måtten.

Hos oss hittar ni även dam kepsar, herr kepsar, barnkepsar armykepsar truckerkepsar, m .m, precis allt du kan tänka dig.

Kepsar blir också allt populärare, och givetvis går det trender vilka som är mest populära. Just nu är det minimalistiska kepsar och kepsar i olika mönster som är inne. Det handlar då ofta om lite neutralare toner.

Låt dock inte trender begränsa dig från att uttrycka din riktiga personlighet. En rolig detalj med just kepsar är ju att det går att hitta en keps till alla personer och alla sammanhang. Det är dock viktigt att hitta en keps med rätt storlek så att den varken åker av för enkelt eller stoppar blodcirkulationen.

Välj också en keps som kompletterar din övriga outfit. Om resten av den är är mer minimalistisk kan det vara kul med den en lite utstickade eller färgglad keps. Om du istället vill dra uppmärksamhet till resten av din outfit kan du välja en mer nedtonad keps.

Varför handla din keps hos oss?

Vi väljer leverantörer med omsorg och här du kan vara säker på att du hittar bästa möjliga kvalitet. Eftersom vi väljer leverantörer själv kan vi erbjuda bästa möjliga pris på samtliga märken och modeller.

Kolla gärna in vårt sortiment av kepsar och om du har några funderingar om exempelvis storlekar eller annat är det bara att kontakta vår kundtjänst. Vi svarar så snabbt vi kan på dina frågor.

En snygg keps en stor del av din personliga stil och det är kul att kunna välja en sådan efter känsla, humör och sammanhang. Hos Myhat.se hittar du ett väldigt stort utbud av kepsar och här finns definitivt något för alla tillfällen.

Du kan enkelt hitta en keps du letar efter genom att använda dig av vårt filter som gör det väldigt enkelt att hitta den modell du letar efter. Här kan du vara säker på att hitta ditt favoritlag eller din favoritfärg.

Det är viktigt för oss att ha en personlig service och snabba leveranstider. Hos oss handlar du enkelt och effektivt, och alltid till bästa möjliga pris. Om du köper din keps idag kommer den till din dörr inom 3 dagar.

Läs mer

Denna sida använder cookies för funktionalitet samt persondata för att att ge dig relevanta annonser genom blandannat adwords. Genom att gå vidare accepterar du vår integritetspolicy.