fbpx

Trucker keps hos Myhat

Välj en cool och stilsäker trucker keps från vårt välsorterade sortiment. Vi har bland annat trucker kepsar från flera kända varumärken som Goorin Bros, Salty Crew New Era och Neff med flera.

Här kan du vara säker på att hitta de hetaste trucker-kepsmodellerna till ett bra pris. Trucker kepsen är en riktig klassiker med en skön, ledig känsla som enkelt kan anpassas till flera olika modestilar. Det som tydligast kategoriserar en trucker keps är nätpartiet baktill på kepsen som ger en sval och luftig känsla, inte minst under heta sommardagar. Kepsen är dock en perfekt accessoar att använda året om – i sportiga sammanhang, på nattklubben eller för att fixa den klockrena street-känslan.

En trucker keps är ett mode-statement

Namnet truckerkeps kommer ursprungligen från USA. Under 1970 och 1980-talet delades den här typen av kepsar ut till lastbilschaufförer (på engelska – truckers) i reklamsyfte för att marknadsföra olika varumärken. Därefter spreds användningen av trucker kepsarna och de har idag blivit ikoniska i modevärlden. Kepsarnas prominenta framsida är som gjord för att ha en snygg logo på och detta i kombination med den lediga stilen har gjort att trucker kepsar har blivit ett tydligt mode-statement i många olika sammanhang, inte minst inom hiphop. Den är dock fortfarande populär bland lastbilschaufförer i USA, och är starkt och brett förankrad i den amerikanska kulturen.

En trucker keps är alltid justerbar när det gäller storlek, och kan regleras via ett plastspänne baktill på kepsen. Nätet på baksidan är oftast i polyester, medan framsidan är i bomull. Skärmen på en trucker keps är oftast böjd, men det finns också vissa modeller med platt skärm. Ett tydligt signum för trucker kepsen är även emblemet framtill på kepsen som ursprungligen fick utgöra plats för varumärkesloggor från företagen som delade ut kepsarna. Idag finns det en mängd olika varianter att välja på och emblemet i sig kan utgöra ett statement.

Den för tillfället mest populära trucker-kepsen är helt klart Goorin Bros Black Panther. Det är en väldigt skön truck keps med ett svart nät baktill och med en svart panter på framsidan.

Handla trucker keps online hos Myhat.se

Myhat.se har truckerkepsar i många snygga modeller för dig som vill ha en cool keps med nät och en snygg logga. Hos oss hittar du ett stort antal varumärken och en mängd olika passformer för alla olika huvudformer och stilar. Vårt stora sortiment gör det lätt hitta en trucker keps som passar just dig, oavsett vilka preferenser du föredrar.

Beställ din trucker keps hos oss. Vi skickar alltid din keps samma dag om vi hinner få ordern före klockan 15.00 på vardagar. Du är också alltid välkommen att höra av dig till vår kundtjänst om du har några frågor. Välkommen med din order!

Läs mer
Denna sida använder cookies för funktionalitet samt persondata för att att ge dig relevanta annonser genom blandannat adwords. Genom att gå vidare accepterar du vår integritetspolicy.