fbpx

Trucker-kepsar

Välj en cool truckerkeps från vårt välsorterade sortiment! Vi har bland annat truckerkepsar från Goorin Bros, Salty Crew New Era och Neff, m.m.

Här kan du vara säker på att hitta de hetaste modellerna till ett bra pris.

Truckerkepsen är en klassiker med en skön, ledig känsla som kan anpassas till att passa alla stilar. Det som kategoriserar en truckerkeps är nätpartiet på baksidan, som ger en svalare och luftigare känsla, inte minst under heta sommardagar.

En truckerkeps är ett mode-statement

Namnet truckerkeps kommer av att den här typen av kepsar brukade delas ut till just lastbilschaufförer i reklamsyfte för att marknadsföra olika varumärken. Dess prominenta framsida är som gjord för att ha en snygg logo på, och detta i kombination med den lediga stilen, har gjort att trucker kepsar har blivit ett tydligt mode-statement i många olika sammanhang, inte minst inom hiphop. Den är dock fortfarande populär bland lastbilschaufförer i USA, och är starkt och brett förankrad i den amerikanska kulturen.

En truckerkeps är alltid justerbar när det gäller storlek, och kan regleras via ett plastspänne på baksidan. Nätet på baksidan är oftast i polyester, medan framsidan är i bomull. Skärmen på en truckerkeps är oftast böjd, men det finns också vissa modeller med platt skärm.

Den för tillfället mest populära truckern är helt klart Goorin Bros Black Panther. Det är en väldigt skön trucker med ett svart nät där bak och med en svart panter på framsidan.

Handla truckerkeps online hos Myhat.se

Myhat.se har truckerkepsar i många snygga modeller för dig som vill ha en cool keps med nät och en snygg logga. Hos oss hittar du ett stort antal varumärken och passformer, och kan lätt hitta en truckerkeps som passar just dig, oavsett preferenser.

Beställ din trucker hos oss. Vi skickar alltid din keps samma dag om vi får ordern före klockan 15 på vardagar. Du är också alltid välkommen att höra av dig till vår kundtjänst om du har några frågor. Välkommen med din order!

Läs mer

Denna sida använder cookies för funktionalitet samt persondata för att att ge dig relevanta annonser genom blandannat adwords. Genom att gå vidare accepterar du vår integritetspolicy.