fbpx

Norrland Keps – SQRTN

Norrland keps ifrån SQRTN,  det svenska företaget som idag gör kepsar och kläder med motiv från Norrland bland annat The Great Norrland

SQRTN startade igenom att göra mobiltillbehör för att sedan gå över till kepsar, mössor och kläder. Grundarna bakom SQRTN är Rasmus och Måns träffades när de åkte skateboard.

Hirstorien om Norrlands kepsar

Vi är återförsäljare av SQRTN och säljer deras kepsar och mössor. Några av de bästsäljande kepsarna är The Great Norrland och Norrland Keps. Alla produkter från SQRTN håller högsta kvalité och en väldigt bra skönhets känsla när man använder dem. De flesta kepsar ifrån SQRTN är snapback och strapback kepsar. De kommer med både flat och böjd skärm. Kepsarnas design är oftast inspirerade ifrån Norrland natur och deras signaturmotiv är hjortronet som finns med på deras flesta kepsar ifrån Norrland. SQRTN kepsar har blivit väldigt populära över hela Sverige på kort tid och vi förstår varför.

Vi på MyHat gillar kepsar och mössor och strävar alltid efter att hålla ett komplett utbud. Skulle du sakna någon keps eller har frågor är du välkommen att kontakta oss.

Läs mer

Denna sida använder cookies för funktionalitet samt persondata för att att ge dig relevanta annonser genom blandannat adwords. Genom att gå vidare accepterar du vår integritetspolicy.