fbpx

SQRTN – Norrlands keps och The great norrland keps

Vi på Myhat är återförsäljare av SQRTN och säljer dessa kepsar och mössor i vår butik online. Några av de bästsäljande kepsmodellerna är The Great Norrland och Norrland Keps.

Designen är ofta inspirerad från den norrländska naturen och har snabbt blivit ett omtyckt inslag hos kepsälskare i Sverige.

SQRTN -Kepsar med perfekt passform

Produkterna från SQRTN håller högsta kvalitet och är producerade i hållbara material, självklart med en riktigt skön passform. De flesta kepsar från detta svenska märke är snapback och strapback kepsar. Det öppnar upp för goda chanser till en perfekt passform för just ditt huvud. Kepsarna kommer med både flat och böjd skärm så att du kan välja den modell som passar din stil bäst. Med dessa kepsar i garderoben har du en grym accessoar att ta på dig för en skön streetwear-stil i norrländsk anda med design inspirerade från norrländsk natur. Kepsar har blivit väldigt populära över hela Sverige på kort tid och vi förstår varför – din SQRTN keps vill du aldrig ta av!

Historien om SQRTN och The Great Norrland

SQRTN – som står för Swedish Quality Represent The North startades av grundarna Rasmus och Måns som träffades när de ägnade sig åt det gemensamma intresset skateboard. När de startade företaget låg fokus på att göra mobiltillbehör men de gick sedan över till att ta fram kepsar, mössor och kläder. Att skapa produkter av hög kvalitet för människor som älskar den norrländska livsstilen har gjort SQRTN kepsar till ett självklart kepsmärke på den svenska marknaden och de mest populära modellerna är The Great Norrland och Norrlands keps. De pryds ofta av norrländska signaturmotiv – exempelvis det norrländska hjortronet. För SQRTN är hållbarhet för både miljö och ekonomi en viktig faktor som med tiden fått en viktig och central roll i tillverkningsprocessen – en Norrlands keps är alltså ett bra val för den medvetne konsumenten.

Vi på MyHat gillar kepsar och mössor och strävar alltid efter att hålla ett komplett utbud. Skulle du sakna någon keps eller har frågor kring något annat är du alltid välkommen att kontakta oss så tittar vi på om det går att hitta en lösning.

Beställ din SQRTN Norrlandskeps keps idag innan kl 15.00 så skickar vi den samma vardag. Vi erbjuder öppet köp och enkla returer på kepsar och mössor så att du kan testa hemma i lugn och ro.

Läs mer

Denna sida använder cookies för funktionalitet samt persondata för att att ge dig relevanta annonser genom blandannat adwords. Genom att gå vidare accepterar du vår integritetspolicy.