fbpx

Söker du en barnmössa till ditt barn när de skall ut och leka i det kalla vädret.

Det är viktigt att tänka på passformen när man letar efter något att hålla våra små kamrater varma. Det får inte blåsa in under mössan eller igenom då blir man snabbt kall. Många tänker mössan som ett vinterplagg men säsongen när barnen bör ha på sig en mössa sträcker sig mycket längre än så och långt in på våren. Att vara rätt klädd gör skogspromenaden och lunchrasterna mycket roligare. Blir man kall är det enkel att man tappar lusten både som barn och vuxen.

Fräck barnmössa gör att barn inte tar av sig sin mössa.

Ibland är det svårt att få sitt barn att ha på sig mössan. Därför har vi tagit in fräcka barnmössor med olika motiv så att de tycker det är roligt att ha på sig sin mössa när de är ute och leker. Det är viktigt att synas därför har vi även mössor med reflex effekter så att ditt barn syns i mörkret. Hitta din barnmössa hos MyHat.se vi erbjuder stort utbud och snabba leveranser. Hittar du inte vad du söker är du välkommen att kontakta oss.

Läs mer

Denna sida använder cookies för funktionalitet samt persondata för att att ge dig relevanta annonser genom blandannat adwords. Genom att gå vidare accepterar du vår integritetspolicy.