fbpx

Goorin Bros keps

En Goorin Bros keps känner man igen på sin tidlösa design i form av trucker keps med en patch i djurmotiv på framsidan. Den mest kända kollektionen heter The Farm .Som är känd med olika djurmotiv framme på kepsen som bland annat Wolf, Gorilla och Black Panther.

Patchen framme på kepsen eller mössan är snyggt fastbroderat. Goorin Bros kepsarna kommer i olika material och finns även i ett reflex baserat material som passar bra om man vill synas på kvällen.

Goorin Bros tillverkar både mössor, kepsar och truckerkepsar.

Den mest populära kepsen ifrån Goorin Bros kallas Black Panther och har snabbt spridit sig över Sverige.

Historian bakom Goorin Bros

Goorin Bros märket startade i Philadelphia 1895 av Cassel Gorin. Initialt hette företaget Goorin Shapira & co. 1921 döpte man om sig till Goorin Brothers när hans barn tog över företaget 1921.

Goorin Bros har tillverkats kepsar, mössor och hattar fram till idag. De fick sitt stora genombrott när de var den officiella mössan för i vinter OS 1960.

Du kan enkelt hitta den Goorin Bros keps du letar efter genom att använda vårt filter. Som gör det väldigt enkelt att hitta den modell du söker. Kepsarna finns i flertal färger och motiv. Vi har ett stort utbud av Goorin Bros kepsar och mössor i vår butik.

Du kan se hela Goorin Bros keps kollektion på deras officiella hemsida här.

Läs mer

Denna sida använder cookies för funktionalitet samt persondata för att att ge dig relevanta annonser genom blandannat adwords. Genom att gå vidare accepterar du vår integritetspolicy.