fbpx

Goorin Bros keps

En Goorin Bros keps känner man igen på sin tidlösa design – en klassisk trucker keps med luftigt nät baktill och en patch i djurmotiv framtill på kepsen eller mössan.

Den mest kända kollektionen heter The Farm som är känd för sina olika djurmotiv. Bland motiven finns de uttrycksfulla motiven Wolf, Gorilla och Black Panther som är omåttligt populära. Patchen framtill på kepsen eller mössan är noggrant genomtänkt i storlek och placering. Den är snyggt broderad och ger produkterna sitt karaktäristiska utseende som bara Goorin Bros har. Kepsarna och mössorna kommer i olika material och färger. De finns även i ett reflexbaserat material som passar bra om du vill synas ordentligt i mörkret. Kepsarna är av modellern snapback som öppnar upp möjligheterna för att kepsen får den perfekta passformen för just ditt huvud.

Vi har ett stort utbud av Goorin Bros kepsar och mössor i vår onlinebutik. Den mest populära kepsen heter Black Panther men intresset för deras övriga kepsmodeller har snabbt spridit sig i Sverige – du hittar dem hos oss på Myhat.

Historien bakom Goorin Bros

Företaget startade sitt kepsmärke i Pittsburgh Philadelphia 1895. Initialt hette företaget Goorin Shapira & co. men 1921 döptes företaget om till Goorin Brothers när grundaren Cassel Goorins barn tog över företaget. Företaget har tillverkat kepsar, mössor och hattar sedan dess och hela vägen fram till idag vilket gör det till ett av de mest klassiska kepsföretagen i världen. De fick sitt riktigt stora genombrott när de fick äran att ta fram den officiella mössan för vinter-OS 1960. Företaget har drivits vidare genom generationer och varumärket har kunnat anpassa sig till samhällets olika förändringar och modestilar genom åren – en vinnande framgångsfaktor.

Handla märkeskepsar hos Myhat

Goorin Bros tillverkar både mössor, kepsar och trucker kepsar som du smidigt beställer online hos oss på Myhat. Du kan söka efter den keps du letar efter genom att använda vår filterfunktion. Det gör det väldigt enkelt att hitta den modell du söker. Kepsarna finns i flertalet olika färger och motiv. På Myhat strävar vi alltid efter att ha ett välsorterat utbud av märkeskepsar och skulle du sakna någon modell eller har frågor kring någon av våra kepsar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Läs mer

Denna sida använder cookies för funktionalitet samt persondata för att att ge dig relevanta annonser genom blandannat adwords. Genom att gå vidare accepterar du vår integritetspolicy.