fbpx

Capslab kepsar hos Myhat

Hos Myhat finns Capslab kepsar och det är något alla borde ha! Capslab tillverkar sina kepsar med teman som är inspirerade av karaktäristiska superhjältar och tecknade serier som till exempel Looney Tunes.

Så letar du efter en keps med din favorit bland tecknade karaktärer är det Capslabs skapelser du vill ha. Hos oss på Myhat har vi flera varianter – hitta rätt keps med din favoritpatch här.

Capslab kombinerar underhållning och mode

Kepsarna från Capslab är designade med en broderad patch som är snyggt placerade framtill på kepsen. De klassiska karaktärerna från de animerade kortfilmerna Looney Tunes är till exempel Daffy duck, Road runner och Bugs bunny. De har numera fått ett ikoniskt värde inte minst inom kepsvärlden – så för dig som vill att kepsen ska statuera ett coolt retrointryck är dessa kepsar ett idealiskt val. De mest populära modellerna från Capslab kommer i form av en klassisk trucker keps som passar i många olika sammanhang där du vill använda kepsen som en stilsäker accessoar. Välj bland flera olika färgkombinationer för att hitta den keps som just du trivs bäst i. Med det klassiska nätet på truckerkepsen håller du sedan huvudet kallt medan du känner dig riktigt het i dina nya Cabslab keps.

Köp din Capslab keps online hos Myhat

Hos Myhat hittar du alltid coola modeller av Cabslab kepsar. Om du letar efter en specifik keps kan du enkelt söka efter den genom att använda vår filterfunktion för att hitta rätt färg och storlek. Du kan vara säker på att hitta din favoritpatch från Capslab hos oss på MyHat. Beställ din keps hos oss före klockan 15.00 på vardagar så skickar vi den samma dag.

En snygg keps är en viktig del i din klädstil och det är kul att kunna välja en keps efter sammanhang, humör och känsla. Hos Myhat hittar du ett väldigt stort utbud av varianter. Du är också alltid välkommen att höra av dig till vår kundtjänst om du har några frågor eller önskemål kring din beställning. Välkommen med din order!

Läs mer

Denna sida använder cookies för funktionalitet samt persondata för att att ge dig relevanta annonser genom blandannat adwords. Genom att gå vidare accepterar du vår integritetspolicy.