fbpx

Flexfit keps

Flexfit kepsar från massor med olika märken så som New Era, Stat of Wow, Flexfit och Burton

En flexfit keps är en basebollkeps med ett töjbart tyg så den passar ditt huvud perfekt. Idag är flexfit kepsen en av våra bästsäljande produkter året runt. Alla kepsar håller en mycket hög kvalité och skönhetskänsla. Både unga och äldre personer älskar just flexfit kepsar för deras sköna passform. Hitta ditt favorit märkes flexfit keps här.

Flexfit kepsars popularitet

Idag är den största tillverkaren på Flexfit kepsar är Flexfit själva. De gör den vanligaste som är enfärgad eller med något lättare mönster. Produkten kommer från början från den vanliga baseboll kepsen som man senre vidareutvecklat för att få en skönare passform utan spänne. Om du är ute efter en flexfit keps som har något tryck på så är New Era ett av dom starkare varumärkena.

Idag erbjuder vi ett unikt utbud av dessa produkter till väldigt bra priser. Vi lagerhåller alla våra flexfit produkter själva och kan därmed erbjuda snabba leveranser. Alla ordrar som kommer in före klockan 15.00 på vardagar skickas alltid samma vardag, samt erbjuder vi frifrakt om din order är över 499kr. Tveka inte på att höra av er ni undrar över något.

Läs mer

Denna sida använder cookies. Genom att gå vidare accepterar du vår integritetspolicy.