fbpx

Flexfit keps för alla åldrar

Flexfit keps från massor med olika märken så som New Era, State of Wow, Flexfit och Burton

En flexfit keps är en basebollkeps med ett töjbart tyg så att den passar ditt huvud perfekt. Idag är flexfit kepsen en av våra bästsäljande produkter året runt. Alla kepsar håller en mycket hög kvalité och skönhetskänsla. Både unga och äldre personer älskar just flexfit kepsar för deras sköna passform. Hitta din favoritmärkes flexfit keps här.

Flexfit kepsars popularitet

Idag är den största tillverkaren av Flexfit kepsar, Flexfit själva. De gör den vanligaste som är enfärgad och med något lättare mönster som pinstripe. Produkten kommer från början från den vanliga baseboll-kepsen som man senare vidareutvecklat för att få en skönare passform utan spänne. Om du är ute efter en brandad flexfit keps med tryck på så är New Era ett av dom större varumärkena.

Idag erbjuder vi ett unikt utbud av dessa produkter till väldigt bra priser. Vi lagerhåller alla våra flexfit produkter själva och kan därmed erbjuda snabba leveranser. Alla ordrar som kommer in före klockan 15.00 på vardagar skickas alltid samma vardag, vi erbjuder frifrakt om din order är över 499kr. Tveka inte att höra av er ni undrar över något.

Läs mer

Denna sida använder cookies för funktionalitet samt persondata för att att ge dig relevanta annonser genom blandannat adwords. Genom att gå vidare accepterar du vår integritetspolicy.