fbpx

5 panels keps

Söker du en 5 panel keps? Fem panels kepsar är den modernaste kepsen med det sättet den är sydd på.


När man pratar om en keps med fem paneler så är överdelen endast sydd med 5 olika paneler och med en stor panel framtill. Vi erbjuder denna typ av kepsar från många kända varumärken som Appertiff, Hype och Salty Crew. De har vanligtvis ett justerbart spänne i tyg baktill. Köp din nästa 5 panels keps hos oss på Myhat.se.

5 panels kepsar är exotiska

En 5 panels keps är en exotisk keps och som ger en modern känsla. Många som använder dessa kepsar är personer som tycker om mode. Många designer är med mycket färg och sticker gärna ut. Det som även kan vara värt att nämna är att nästan alla har en helt mjuk överdel och ett spänne bak till.

Hos oss på Myhat hittar du några av dem snyggaste 5 panels kepsarna ute på marknaden. Vi letar endast efter äkta och kvalitetsmärken. Vi håller en hög service och kvalitetskänsla. På MyHat.se lagerhåller vi alla kepsar och mössor för snabb och enkel leverans.

Läs mer

Denna sida använder cookies för funktionalitet samt persondata för att att ge dig relevanta annonser genom blandannat adwords. Genom att gå vidare accepterar du vår integritetspolicy.