fbpx

Fitted Keps

Fitted kepsarna är keps med perfekt passform om du beställer rätt.

Fitted kepsen har ingen justering eftersom den är sydd efter specifika mått. Vi har massvis med olika fitted kepsar i lager från de stora ligorna. De populäraste är idag Yankees fitted keps. Tips till dig som vill ha en snygg fitted keps är att de brukar töja sig lite efter några dagar. Vi säljer idag bara kvalités kepsar från ett av världens största keps företag, New Era.

Storlekar i fitted kepsar

Storlekarna är oftast uppmätta i amerikanska storlekar och kan då vara lite knepigt att hitta rätt. Därför har vi valt att även lägga till cm bland alla fitted kepsar hos oss. Du skall mäta storleken på ditt egna huvud någon centimeter ovanför dina ögonbryn.

59fifty, 39thirty

De mest kända modellerna av fitted kepsar är New Era 59fifty eller New Era 39thirty modellerna.

39Thirty storlekar

De vanligaste 39thirty storlekarna är S-M och M-L. S-M passar huvuden med omkrets 56.8-58.7cm. M-L passar huvuden med omkrets 58.7-60.6cm.

59Fifty storlekar

59fifty kepsar kommer i fler storlekar och är måttsydda för en perfekt passform till ditt huvud. De vanligast 59fifty storlekarna är, 7 1/4 (57,7cm)  7 3/8 (58,7cm) 7 1/2(59,6cm) 7 5/8(60,6cm) 7 3/4(61,5cm).

Vi på MyHat försöker lagerhålla alla storleka på New Era fitted kepsar. Så att vi kan tillhandahålla kepsar för små huvuden och kepsar för stora huvuden.


Läs mer

Denna sida använder cookies för funktionalitet samt persondata för att att ge dig relevanta annonser genom blandannat adwords. Genom att gå vidare accepterar du vår integritetspolicy.