MyHat är ett bolag som startade 2016 med att sälja det du har på huvudet i en Online-butik. Vi jobbar med att sälja kepsar, mössor och hattar i alla olika modeller, varianter och färger på internet.  Vårt sortiment utökas ständigt med UTVALDA produkter, leverantörer och märken. Vi låter inget gå till slumpen! Hittar du inte vad du söker, maila gärna oss så kan vi som det går att lösa.

Två av våra favoriter är dels en klassisk trucker keps som vi har från fler olika leverantörer och dels de stilrena baseball-kepsarna New Era 59fifty.

Varför ska du handla av oss?

SERVICE, KVALITE, SNABB LEVERANS och SÄKERHET

Vi vill ge dig en personlig känsla när du handlar hos oss eller när du behöver råd.

Vi jobbar bara med kvalitéts produkter. Vi väljer själva vad vi säljer och alla produkter genomgår kontroller innan de kommer ut till DIG!

Vi jobbar med PostNord som leverantör av våra paket. Vi håller genom dem en leverans på 1-3 dagar. Dina varor paketeras och skickas alltid samma dag om beställningen kommer in innan 15.00 måndag-fredag.

Vi använder oss av Klarna Checkout för att få en så smidig och säker lösning när det kommer till hanteringen av DINA pengar

 

Europeisk Fond:

MyHat Scandinavia AB får stöd finansierat av EU:s regionala utvecklingsfond som hjälper till att expandera och utveckla på nya marknader.

.

Myhat.se logotyp