’47 Brand Kepsar

’47 Brand är ett amerikanskt varumärke som specialiserat sig på kepsar och andra sportrelaterade accessoarer. Varumärket grundades år 1947 i Boston av dem två tvillingbröderna Arthur och Henry D’Angelo. Dem två tvillingarna sålde vimplar runt om i parker och på gatorna för att sen grunda sitt märke och få fram dem kepsarna vi känner idag. Kepsarna finns också med många olika lag så som NBA, NHL, NFL och MLB. Idag har ’47 brand högsta kvalitet på kepsar och andra accessoarer. Kepsarna har också sin ikoniska look vilken vem som helst kan känna igen. Kepsarna tillverkas i en rad olika färger för att passa alla olika preferenser och smaker. Tillverkade av hög kvalitet i bomull och polyester har kepsarna alltid behållt sin garanterade bekvämlighet. Om du vill stödja ditt favoritlag eller bara ha en bekväm och ikonisk keps så är detta ett utmärkt val!

Köp 47 brand här hos myhat.se

Myhat erbjuder ett stort utbud av ’47 brand kepsar för ett bra pris och med en snabb leverans. Kepsarna är tillverkade av tåliga material och har en robust konstruktion som garanterar att de håller länge. ’47 Brand kepsar har genom åren också haft mycket popularitet bland kändisar. Varumärket har blivit synonymt med streetwear och mode och är såklart ett utmärkt sätt att uppgradera din outfit och lägga till en trendig touch till din look. Slutligen är 47 Brand en pålitlig och respekterad aktör i kepsvärlden. Med över 70 års erfarenhet i branschen har de etablerat sig som en av de ledande tillverkarna av kepsar och har en lojal följarskara som fortsätter att välja dem för deras unika och högkvalitativa produkter.

Denna sida använder cookies för funktionalitet samt persondata för att att ge dig relevanta annonser genom blandannat adwords. Genom att gå vidare accepterar du vår integritetspolicy.