fbpx

Köp din New Era keps hos Myhat.se

Myhat.se är ditt självklara val om du är ute efter en New Era keps. Vi är officiella återförsäljare av av detta klassiska märke, som grundades redan 1920, och som sedan dess inte bara burits av professionella basebollspelare, utan också blivit ikoniskt inom amerikansk kultur i allmänhet.

En New Era keps är helt enkelt numera ett plagg som bärs av både kändisar som Jay- Z, Eminem och Rihanna, såväl som av vanligt folk. Det är ett plagg som överlappar många olika stilar och har blivit en fundamental del av vanlig klädkultur.

En New Era keps är ett universellt mode-statement

Från början bar man en New Era keps för att stödja sitt favoritlag, eller staden man bodde i, men detta har sedan länge ändrats. Nu för tiden bär folk runtom hela världen de klassiska kepsarna med ”LA” eller ”NY” på, utan att någonsin ha sett en match med LA Dodgers eller New York Yankees.  Detta är på grund av den speciella aura en New Era keps har.

Så vad är dealen med en New Era keps? Är det deras enkla stilrena design? Är det faktumet att en New Era keps är väldigt välgjord, med en lång hållbarhet? Är det faktumet att dessa kepsar finns i så många färger att de kan bäras till nästan vilken outfit som helst? Är det på grund av att en New Era keps tillåter fans att representera sitt favoritlag/stad?

Oavsett vad svaret är kommer en New Era keps alltid vara ett ett mode-statement för såväl gamla som unga och det är ett varumärke som numera definitivt har universell status runt om i världen.

Stor variation på New Era kepsar

New Era har gjort sig kända för sitt gigantiska utbud när det gäller kepsar till olika amerikanska idrottslag. Modellerna med New York Yankees och LA Dodgers är troligtvis de mest kända i Norden och runt om i världen, men de har också  har ett väldigt stort utbud av kepsar för lag i USA:s basket-, baseball  och hockeyligor.

De har under senare tid även börjat satsa på vissa europeiska fotbollslag, så om du är ett fan av exempelvis Liverpool, Manchester United eller Chelsea så kan du numera visa ditt stöd för dessa lag iklädd en New Era keps.

Om du är ute efter ”the real deal” ska du skaffa en 59fifty New Era keps. Detta är den modell som från början gjordes för att fans skulle kunna ha exakt samma kepsar som spelarna på planen hade under baseballmatcherna. Vi har också 59fifty New Era kepsar med olika färger och variationer på de klassiska lagfärgerna.

Med åren har nya kepsar tillkommit, såsom Original Basic (en blank 59fifty New Era keps), 39thirty (vars förböjda skärm och elastiska band gör att denna New Era keps passar många olika storlekar), 9fifty (en snapback keps), 9forty ( som kommer med en förböjd skärm och en anpassningsbar baksida som gör att den passar de flesta storlekar).

Mer om New Era

New Era har varit noga med att inte förknippas med gängkultur i USA, vilket ledde till att man 2007 drog in tre typer av New York Yankees kepsar som hade börjat användas som gängsymboler, något företaget stark tog avstånd ifrån.

New Era har mer än 500 licenser och har sedan 1993 varit officiell leverantör av kepsar för Major League Baseball. Kopplingen till amerikanska idrottslag var tidigt stark och redan 1934 började man producera kepsar till Cleveland Indians

Varför handla din New Era keps hos oss?

Vi väljer våra leverantörer med omsorg, och här kan du vara säker på att hitta bästa möjliga kvalitet. Eftersom vi kan välja leverantör har vi fördelen att vi kan erbjuda bästa möjliga pris på samtliga produkter, inte minst de klassiska New Era kepsarna.

Kolla gärna in vårt sortiment av New Era kepsar, och om du har några funderingar, om exempelvis storlekar eller annat, är det bara att kontakta vår kundtjänst så svarar vi på dina frågor omedelbart.

En snygg keps är en stor del av din personliga stil, och det är kul att kunna välja en sådan efter sammanhang, humör och känsla. Hos Myhat.se hittar du ett väldigt stort utbud av New Era kepsar och kan definitivt hitta någonting för alla tillfällen.

Du kan enkelt hitta den New Era keps du letar efter genom att använda vårt filter, som gör det väldigt enkelt att hitta den modell du söker, och här kan du vara säker på att hitta ditt favoritlag eller din favoritfärg.

Vi sätter stor stolthet i att ha en personnära service och snabba leveranstider. Hos oss handlar du enkelt och effektivt, till bästa möjliga pris. Om du köper din New Era keps idag kommer den till din dörr inom 1-3 dagar.

Läs mer

Denna sida använder cookies. Genom att gå vidare accepterar du vår integritetspolicy.