fbpx

Mitchell & Ness keps

En Mitchell & Ness keps är något alla fans älskar! MyHat erbjuder dig ett stort utbud av snygga kepsar och mössor ifrån Mitchell & Ness online.

Den populäraste modellen är en Svart Mitchell & Ness keps med vit text i form av skrivstil. Den kallas Pinscript och finns i olika färger som vinröd, orange, grå med flera.

Deras kepskollektion kommer i olika modeller. En vanlig snapback med rak skärm och modellen som kallas 110 redline. 110 modellen har en lätt böjd skärm och flexfit liknande material. Tillsammans med ett snapback spänne på baksidan så får du en perfekt passform till ditt huvud.

M&N lag kepsar är härstammar till stor del ifrån basket och NBA men de har även college basket kepsar. Vi har Mitchell & Ness kepsar ifrån de stora lagen som Chicago Bull, Nets och LA Lakers,

Historien bakom Mitchell & Ness

Företaget som startade 1904 i USA tillverkade till en början endast kepsar och andra produkter till baseballaget i Philadelphia. Detta blev snabbt en succé och spred sig vidare. Idag finns Mitchell & Ness över hela världen och tillverkar kläder, kepsar och mössor.

Kolla in våra NBA kepsar och Pinscript kepsar ifrån Mitchell & Ness.Vi på MyHat älskar kepsar och basket och kan därför varmt rekommendera dem.

Beställ din Mitchell & Ness keps idag innan kl 15.00 så skickar vi den samma vardag. Vi erbjuder öppet köp på kepsar och mössor. Hoppas du hittar vad du söker. Tänk på att hålla dina ögon öppna och kom tillbaka då vi får in nyheter i från Mitchell & Ness löpande.

I

Läs mer
Denna sida använder cookies för funktionalitet samt persondata för att att ge dig relevanta annonser genom blandannat adwords. Genom att gå vidare accepterar du vår integritetspolicy.