fbpx

Mitchell & Ness keps

En Mitchell & Ness keps är en accessoar som sportfans älskar. MyHat erbjuder dig ett stort utbud online av dessa snygga kepsar och mössor som är ett av de mest klassiska kepsmärkena idag.

Den mest populära modellen är en Svart Mitchell & Ness keps med vit text i skrivstil – modellen kallas för Pinscript och finns i olika färger som vinröd, orange, grå med flera – en färg för varje tillfälle.

Företagets kepskollektioner kommer i olika modeller. En klassisk snapback keps med rak skärm samt modellen som kallas 110 redline som har en lätt böjd skärm med ett flexfit liknande material. Tillsammans med snapback spännet på baksidan får du en perfekt passform till ditt huvud. Mitchell & Ness är alltså kepsmärket för dig som älskar bekväma snapback-kepsar.

Dessa lagkepsar härstammar till stor del från basketvärlden och inte minst NBA-ligan men de har även kepsar som har sitt ursprung i college-basketen och många andra stora ligor i USA. Myhat har Mitchell & Ness kepsar från flera av de stora lagen som Chicago Bull, Nets och LA Lakers med flera.

Historien bakom Mitchell Ness

Företaget Mitchell & Ness som startade 1904 i USA. De tillverkade till en början endast kepsar och andra produkter till de lokala baseball- och fotbollsagen i Philadelphia. Kepsarna blev dock snabbt en succé även i basketvärlden och spred sig vidare till supportrar i samtliga sporter världen över. Idag tillverkar Mitchell & Ness både kläder, kepsar och mössor med flera lag i de flesta stora amerikanska ligorna och säljs över hela världen.

Handla din Mitchell & Ness keps hos Myhat

Kolla in våra NBA kepsar och Pinscript kepsar ifrån Mitchell & Ness. Vi på MyHat älskar kepsar och basket och kan av egen erfarenhet varmt rekommendera dem.

Beställ din Mitchell & Ness keps idag innan kl 15.00 så skickar vi den samma vardag. Vi erbjuder öppet köp på kepsar och mössor. Hoppas du hittar vad du söker. Tänk på att hålla ögonen öppna och att ofta titta in hos oss på Myhat då vi får in nyheter i från Mitchell & Ness löpande och ständigt uppdaterar vår onlinebutik.

Läs mer

Denna sida använder cookies för funktionalitet samt persondata för att att ge dig relevanta annonser genom blandannat adwords. Genom att gå vidare accepterar du vår integritetspolicy.