New Era Keps

New Era – 39Thirty NY Yankees – Mörkblå

299kr
Välj storlek
Storlek: S/M - 55-59 cm
Storlek: M/L - 58-62 cm
Storlek: L/XL - 59-64 cm
- +
Leveranstid 1–2 vardagar
Fri frakt över 499 kr
14 dagars öppet köp
Beskrivning

Beskrivning

Utforska New Era 39Thirty New York Yankees Mörkblå Flexfit Keps

Stil och Komfort i Harmoni

Denna mörkblå Flexfit keps från New Era är den ultimata accessoaren för New York Yankees fans som värderar både stil och komfort. Modellen 39Thirty är känd för sin sköna passform, tack vare Flexfit-teknologin som anpassar sig efter bärarens huvudform.

Designad för Yankees-fans

  • Ikonisk Yankees-logotyp: Framsidan pryds av den välkända New York Yankees logotypen, broderad i vitt för en stark kontrast mot den mörkblå bakgrunden.
  • Signatur New Era-logga: På sidan finner du New Era-loggan, också den broderad i vitt, som ett tecken på äkthet och kvalitet.
  • Böjd skärm: Den mörkblå böjda skärmen ger både skydd mot solen och bidrar till kepsens klassiska utseende.

Material och Kvalitet

Tillverkad med en blandning av 97% bomull och 3% spandex, garanterar denna keps en hållbar och bekväm passform för dagligt bruk. Materialen är noggrant utvalda för att erbjuda en optimal balans mellan flexibilitet och styrka.

Anpassad för Varje Tillfälle

Oavsett om det är en dag på baseballmatchen, en promenad i staden eller en avslappnad dag med vänner, är denna New Era 39Thirty keps det perfekta valet. Den mörkblå färgen och det diskreta, men ändå ikoniska, designuttrycket gör den till en mångsidig accessoar som passar till allt.

Varför Välja Denna Keps?

  • Äkta MLB-produkt: En officiell New York Yankees keps som speglar din support och passion för laget.
  • Flexfit-komfort: Anpassningsbar passform som säkerställer att kepsen sitter bekvämt på huvudet hela dagen.
  • Tidlös design: En klassisk mörkblå färg kombinerad med Yankees symboliken erbjuder en stilren look som aldrig går ur tiden.

Denna New Era 39Thirty New York Yankees mörkblå Flexfit keps är mer än bara en huvudbonad; den är en del av din identitet som supporter. Med dess högkvalitativa material och ikoniska design, är den ett måste för varje Yankees-fan. Vill du se fler produkter av märket Flexfit och kepsar hittar du dem hos MyHat.se

Se mer från New Era Keps