LA Dodgers Kepsar

Köp din La Dodgers Keps hos oss på MyHat. Vi har kepsarna till ditt baseball favoritlag i Nations Leuge. Med en LA Dodgers keps eller mössa kan du representera ditt favoritlag med den snygga officiella MLB loggan.

Los Angeles Dodgers är en professionell basebollklubb i Los Angeles i Kalifornien, USA. La Dodgers spelar i National League som är en av de två ligorna i Major League Baseball, MLB. Klubbens hemmaarena är den storslagna Dodger Stadium. LA Dodgers är laget som genom åren har haft storslagna framgångar, vilket har gjort det till en av de populärare laget som man vill ha på sin keps eller mössa.

Dessa coola kepsarna och mössorna kommer ifrån märket New Era och 47 brand. New Era är märket som har lagt fokus på design och kvalité. Detta har gjort dem till en av de världsledande tillverkarna av bland annat baseboll kepsar.

Här finner du allt ifrån en reglerbar keps eller mössa till en fitted keps. Vi på MyHat har en storlek för alla!

47 Brand är märket som har en stilfull design som samtidigt är rejäla och håller en hög kvalité. Detta trots att dem är väldigt prisvärda och är verkligen en keps som passar allas plånbok. Därför finns det en baseboll keps som passar dig ung som gammal. Vi levererar den till dig med otroligt snabb leverans med fri frakt vid order över 499 kr.

Denna sida använder cookies för funktionalitet samt persondata för att att ge dig relevanta annonser genom blandannat adwords. Genom att gå vidare accepterar du vår integritetspolicy.