fbpx

Chicago Bulls Keps från New Era, Mitchell & Ness

Vi på MyHat älskar NBA och framförallt en Chicago Bulls keps. Söker du en basket keps har du kommit rätt. Vi har ett brett utbud av Bulls kepsar från de stora tillverkarna som New Era och Mitchell & Ness.

Jordan och storhetstiden.

Chicago Bulls storhetstid tog fart när Michael Jordan värvades in i laget och jobbade fram med sina lagkamrater flera NBA titlar. Snabbt blev en Chicago Bulls keps något som alla supportrar vill ha. Sedan man grundade Bulls 1966 har man totalt jobbat ihop hela 6 NBA titlar. Senaste titel man har vunnit var 1998.

Ikoniska tjuren på Chicago Bulls kepsar.

Chicago Bulls logotyp består av en ikonisk tjur och något man kan se på många t-shirts och Bulls kepsar världen över. Något som inte alla vet är att Bulls logotyp är den enda lag logotypen som inte har ändrats i NBA’s historia och går tillbaka till innan vi landade på månen 1969.

Beställ din Chicago Bulls keps idag innan kl 15.00 så skickar vi den samma vardag. Vi erbjuder öppet köp på kepsar och mössor. Hoppas du hittar vad du söker. Tänk på att hålla ögonen öppna och att ofta titta in hos oss på Myhat då vi får in nyheter i från Bulls löpande och ständigt uppdaterar vår onlinebutik.
Hittar du inte vad du söker eller har frågor är du alltid varmt välkommen att kontakta MyHat.se.
Read more
Denna sida använder cookies för funktionalitet samt persondata för att att ge dig relevanta annonser genom blandannat adwords. Genom att gå vidare accepterar du vår integritetspolicy.