fbpx

Hitta din NBA Keps hos MyHat

Hitta en NBA keps från ditt favoritlag på MyHat.se. Här hittar du kepsar från Chicago Bulls, Boston Celtic, LA Lakers och många fler.


Vi har ett stort urval av NBA kepsar från de stora kepstillverkarna Mitchell & Ness och New Era.

Basket har blivit en populär sport såväl i Sverige som i Europa och i övriga världen, även om sporten fortfarande är som allra störst i Nordamerika. Intresset för sporten och NBA-ligans olika lag har även fört med sig ett intresse för ett sportigt basketmode där NBA-kepsarna har en central roll. Kepsarna väljs till största del med hänsyn till sitt favoritlag men kepsarna har blivit så omåttligt populära och idag är det lika vanligt att välja utifrån färg och form för att hitta en accessoar som matchar sin stil – utan en direkt koppling till sportintresset. Kepsarna du hittar här hos Myhat representeras dock av de stora och mest populära lagen i NBA-ligan och du kan vara säker på att hitta ditt favoritlag hos oss. Om så inte skulle vara fallet är du givetvis välkommen att kontakta oss på Myhat så tittar vi på om det går att lösa.

National Basketball Association – NBA historia

NBA grundades redan 1946 men kallades då BBA (Basketball Association of America). År 1949, i samband med sammanslagningen av BBA och NBL döptes ligan om till NBA som den heter än idag. NBA-ligan består idag av 30 lag varav ett är från Canada och är en av de mest följda ligorna i världen med en enorm fan base. Boston Celtic är det lag som vunnit flest titlar, följt av LA Lakers, Chicago Bulls och Golden State Warriors. På MyHat hittar du kepsar från alla dessa lag för omgående leverans.

Köp din NBA keps hos Myhat

En snygg basketkeps kan vara en viktig del för din klädstil och en samtidigt en viktig stämningshöjare när du tittar på matchen – för visst är det kul att komma in i rätt stämning? En NBA keps beställer du enkelt online hos oss på Myhat.se Du kan söka efter den keps du letar efter genom att använda vår filterfunktion. De populära NBA-kepsarna finns med flertalet av de stora lagen och i olika färger. Beställ din keps idag innan kl 15.00 så skickar vi den samma vardag. Vi erbjuder öppet köp och enkla returer på kepsar och mössor så att du kan testa hemma i lugn och ro.

Läs mer

Denna sida använder cookies för funktionalitet samt persondata för att att ge dig relevanta annonser genom blandannat adwords. Genom att gå vidare accepterar du vår integritetspolicy.